Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Окуневська С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Ткаченко Н. 
Співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 із змішаними культурами лактобактерій у ферментованих молокопродуктах [Електронний ресурс] / Н. Ткаченко, С. Окуневська, Ю. Назаренко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 704.629 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Назаренко Ю. В. 
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.736 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Окуневська С. О. 
Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії [Електронний ресурс] / С. О. Окуневська, Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.648 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Назаренко Ю. В. 
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_40
Наведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон "Фібрил" на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації під час виготовлення сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон під час виробництва сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.
Попередній перегляд:   Завантажити - 357.72 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Назаренко Ю. В. 
Способи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.233 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Кітченко Л. М. 
Удосконалення технології дрібного напівтвердого крупнопористого сиру з високою температурою другого нагрівання з метою виробництва на сироробних підприємствах малої потужності [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.059 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ткаченко Н. А. 
Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями [Електронний ресурс] / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 562.686 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського