Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Окуневська С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Ткаченко Н. Співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 із змішаними культурами лактобактерій у ферментованих молокопродуктах [Електронний ресурс] / Н. Ткаченко, С. Окуневська, Ю. Назаренко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_9
| 2. |
Назаренко Ю. В. Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26
| 3. |
Окуневська С. О. Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії [Електронний ресурс] / С. О. Окуневська, Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_39
| 4. |
Назаренко Ю. В. Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_40 Наведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон "Фібрил" на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації під час виготовлення сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон під час виробництва сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.
| 5. |
Назаренко Ю. В. Способи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_12
| 6. |
Кітченко Л. М. Удосконалення технології дрібного напівтвердого крупнопористого сиру з високою температурою другого нагрівання з метою виробництва на сироробних підприємствах малої потужності [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_20
| 7. |
Ткаченко Н. А. Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями [Електронний ресурс] / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_5
|
|
|